Praktische informatie

‘In de heuvelrug’ is jaarrond geopend. De De vijf vakantiehuizen zijn goed geïsoleerd en door de vloerverwarming heb je geen last van koude voeten. Inchecken kan vanaf 16:00 uur, laat ons weten hoe laat je aankomt en wij zullen je verwelkomen. Mocht je eerder willen inchecken, neem dan contact met ons op, zodat we naar een oplossing kunnen kijken.

Uitchecken kan tot 10:30 uur, eerder kan natuurlijk altijd. Ben je een echte uitslaper of is er een andere reden waarom je later uit wilt checken, laat het ons dan weten en ook hier zullen we kijken wat mogelijk is. Het uitchecken is vrij simpel, check of het huis bezemschoon is, doe alle ramen en deuren dicht en laat de sleutel achter op tafel of geef deze aan ons wanneer we aanwezig zijn. Lees hier ook de huisregels.

Faciliteiten

We willen dat je je lekker comfortabel voelt wanneer je binnenkomt, daarom staat er een welkomstpakket voor je klaar. Dit pakket bestaat uit een aantal theezakjes en koffiecups, zodat iedereen een kopje koffie of thee kan drinken en er staat een drankje klaar in de koelkast. Ook zijn er een hand-, thee- en vaatdoek, afwasmiddel, vaatwaspoeder, waxinelichtjes en aanmaakblokjes aanwezig.

Op het terrein is een moestuin aanwezig waar je vrij gebruik van mag maken. Op deze pagina kun je de huidige gewassen vinden die er verbouwd worden en in welke periode deze geoogst mogen worden. Ook is er een keet welke gevuld met binnen en buiten spelletjes, puzzels en wat boeken.

Voor de kinderen

In het bos is er altijd genoeg te zien en te beleven, kinderen kunnen hun creativiteit de vrije loop laten. Spelen wordt altijd met respect voor natuur en dieren gedaan. Het grote weiland leent zich voor tal van activiteiten, dus neem ook vooral je frisbee en badmintonrackets mee.

Let op: er is een poel op het terrein aanwezig, dus pas hier op met kleine kinderen. Daarnaast zijn de grasdaken van de huizen voor je eigen veiligheid en die van je kinderen verboden te betreden.

Handige adresjes in de buurt

Winkels

Supermarkt - Albert Heijn Rob Loomans - Hellendoorn, 2.1 km
Bakkerij - Lorkeers en ijssalon - Hellendoorn, 2.4 km
Keurslager - Gerben Kamphuis - Hellendoorn, 2.4 km
Drogisterij - Trekpleister, 2.3 km
Drogisterij - DA Fredriek, 2.7 km

Cafés en restaurants

Restaurant - Tante Stoof, 0,5 km
Restaurant - In De Tonne, 2,2 km
Café - De Barbier, 2.3 km
Eetcafé - De Gezelligeit, 2,3 km
Restaurant en afhaal - Ying Ping, 2,3 km
Restaurant - Noabers, 2,6 km
Restaurant en afhaal - De Gulle Goedzak, 2,8 km
Restaurant - Bella Italia, 2,8 km
Cafetaria en ijssalon - Intenz, 2,9 km
Restaurant - Landgoed De Uitkijk, 3,8 km
Wil je meer weten over wat er in de buurt te doen is? Kijk dan op onze omgevings pagina.

Huisdieren

We zijn dol op dieren en dus ook op huisdieren. Om iedereen tegemoet te kunnen komen zijn drie huizen geschikt om je hond of kat mee te nemen. Heb je een ander huisdier? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vragen?

Stuur ons gerust een bericht.