Disclaimer

De informatie verstrekt op deze website is met grote zorg samengesteld door In de Heuvelrug. Ondanks deze zorgvuldig samengestelde inhoud kunnen onjuistheden voorkomen of kan het om verouderde informatie gaan. In de Heuvelrug is niet aansprakelijk voor enige schade die het directe of indirecte gevolg is van of in verband staat met het gebruik van de op deze website aangeboden informatie.

Auteursrechten

Op alle op de site aanwezige informatie rust auteursrecht. De informatie, afbeeldingen, lay-out en tekst van deze website mogen niet worden gekopieerd, verspreid of op elke andere wijze dan ook worden gebruikt zonder bronvermelding of schriftelijke toestemming van In de Heuvelrug.

Ingezonden ervaringen

Bij ingezonden ervaringen behoudt ‘In de Heuvelrug’ zich het recht voor om een bericht te wijzigen, niet meteen te plaatsen of te weigeren. Tevens behoudt ‘In de Heuvelrug’ zich het recht voor om een reeds geplaatste ervaring te wijzigen of te verwijderen. Discriminerende, kwetsende en beledigende teksten worden niet getolereerd.

Vragen en contact

Heb je vragen over de informatie, wil je uitleg of wil je een link leggen naar deze website neem dan contact op met ons op via info@indeheuvelrug.nl.

Vragen?

Stuur ons gerust een bericht.