Huisregels

De vakantiehuizen van ‘In de Heuvelrug’ staan midden in de natuur. Ons uitgangspunt is dat de natuur leidend is, waarbij de tijdelijke bewoners te gast zijn. Wij vragen dan ook om respectvol met flora, fauna en de vakantiehuizen, inclusief inboedel, om te gaan.
 1. Rookvrij
  Binnen mag niet gerookt worden. Buiten mag gerookt worden, maar zorg dat je je sigaretten in de daarvoor bestemde asbakken doet, zodat er geen sigarettentipjes in de natuur terecht komen.

 2. Huisdieren
  Huisdieren zijn alleen toegestaan in huis Deet’n, Wielns en Plasman, mits deze bijgeboekt worden.

 3. Veiligheid
  1. Daken: Voor je eigen veiligheid en bescherming van de daken is het verboden om op de daken te lopen.
  2. Poel: Vooral wanneer je met kinderen in één van de huizen verblijft is het belangrijk om bewust te zijn van de poel op het terrein.
  3. Bos: Het bos is vrij toegankelijk, maar betreden is op eigen risico. Het bos kent diverse risico’s, zoals vallende takken en (dode) omvallende bomen. Wees waakzaam en houd rekening met de natuur.

 4. Uitchecken
  De eindschoonmaak wordt door ons verzorgd. De woning dient netjes te worden aangetroffen. Dit houdt onder andere in dat:
  1. Het huis opgeruimd is, dat wil zeggen alle huisraad op de oorspronkelijk plek;
  2. De keuken schoon achtergelaten wordt, het is daarbij geen probleem als de vaatwasser aangezet wordt bij het verlaten van de woning;
  3. De koelkast en het vriesvak leeg is;
  4. Het huis bezemschoon is;
  5. Het beddengoed afgehaald is van de gebruikte bedden;
  6. Het afval verzameld is op de daarvoor bestemde plekken.
Indien dit niet het geval is vragen we je om ons hiervan op de hoogte te stellen. Laat het ons ook weten als er onverhoopt iets gesneuveld is.

Vragen?

Stuur ons gerust een bericht.