Huisregels

De vakantiehuizen van ‘In de Heuvelrug’ staan midden in de natuur. Ons uitgangspunt is dat de natuur leidend is, waarbij de tijdelijke bewoners te gast zijn. Wij vragen dan ook om respectvol met flora, fauna en de vakantiehuizen, inclusief inboedel, om te gaan.
 1. Rookvrij
  Binnen mag niet gerookt worden. Buiten mag gerookt worden, maar zorg dat je je sigaretten netjes in de daarvoor bestemde asbakken doet, zodat er geen sigarettentipjes in de natuur terecht komen.
 2. Huisdieren
  Huisdieren zijn alleen toegestaan in de daarbij aangegeven huizen, mits deze bijgeboekt worden.
 3. Veiligheid & daken
  Voor je eigen veiligheid en bescherming van de daken is het verboden om op de daken te lopen. Betreden is op eigen risico.
 4. Veiligheid & poel
  Vooral wanneer je met kinderen in één van de huizen verblijft is het belangrijk om bewust te zijn van de poel op het terrein.
 5. Uitchecken
  De eindschoonmaak wordt door ons verzorgd. De woning dient bezemschoon en netjes te worden aangetroffen. Dit houdt onder andere in dat:
  1. Het huis opgeruimd is, dat wil zeggen alle huisraad op de oorspronkelijk plek staat;
  2. De keuken schoon achtergelaten wordt, het is daarbij geen probleem als de vaatwasser aangezet wordt bij het verlaten van de woning;
  3. De koelkast leeggemaakt is;
  4. Het huis en terras bezemschoon gemaakt is;
  5. Het beddengoed afgehaald is;
  6. Het afval verzameld is, dit mag voor de houthokken geplaatst worden;
  7. Ramen en deuren gesloten zijn.
Indien dit niet het geval is vragen we je om ons hiervan op de hoogte te stellen. Laat het ons ook weten als er onverhoopt iets gesneuveld is.