Alle accommodaties

5 accommodaties

Filter resultaten

Algemeen

Huis Deet'n (4-pers.) heeft twee slaapkamers met comfortabele boxsprings en elk een aangrenzende badkamer met toilet en douche. De woonkamer heeft een heerlijke zit- en eethoek en via de dubbele schuifdeuren loop je direct het terras op. Hier kun je heerlijk van de zon genieten en 's avonds een vuurtje stoken in de vuurschaal. Huisdier vriendelijk.

4
2
Hellendoorn

Dit 4-persoons huis heeft twee slaapkamers met comfortabele boxsprings en elk een aangrenzende badkamer met toilet en douche. De woonkamer heeft een heerlijke zit- en eethoek en via de dubbele schuifdeuren loop je direct het terras op. Hier kun je 's middags heerlijk van de zon genieten en 's avonds een vuurtje stoken in de vuurschaal.

4
Hellendoorn

Huis Plasman (6-pers.) heeft twee slaapkamers met comfortabele boxsprings en elk een aangrenzende badkamer inclusief toilet en douche. De woonkamer heeft een heerlijke zit- en eethoek en via de dubbele schuifdeuren loop je direct het terras op. Hier kun je heerlijk van de zon genieten en 's avonds een vuurtje stoken in de vuurschaal. Eén van de banken is uit te klappen tot een 2-persoonsbed. Huisdier vriendelijk.

6
2
Hellendoorn

Deze 6-persoons woning heeft een boomstamgallerij van stammen uit eigen bos. Van einde ochtend tot begin van de avond is er zon in de woonkamer en op het terras. Hierdoor kan je ook op een zonnige lentedag heerlijk lang buiten zitten.'s Avonds kun je een vuurtje stoken in de vuurschaal. Het huis is gelijkvloers, heeft twee slaapkamers met comfortabele boxsprings en elk een aangrenzende badkamer inclusief toilet en douche. Eén van de banken in de woonkamer is uit te klappen tot een 2-persoon bed.

6
Hellendoorn

Huis Nellies (4-pers.) heeft twee slaapkamers met comfortabele boxsprings en elk een aangrenzende badkamer met toilet en douche. De woonkamer heeft een heerlijke zit- en eethoek en via de dubbele schuifdeuren loop je direct het terras op. Hier kun je 's middags heerlijk van de zon genieten en 's avonds een vuurtje stoken in de vuurschaal.

4
Hellendoorn